ACTIVITATS A SOLANELL

Què podem fer a Solanell

A Solanell podràs realitzar diverses activitats com visitar el poble i la seva església, baixar al riu i donar-te un bany, organitzar excursions i caçar bolets.

Visitar el poble i la seva església

Indispensable visitar el poble i la seva església on recentment s’hi han trobat pintures romàniques. Tot i que la majoria de cases estan en runes, es percep perfectament com era el poble cent anys enrere. És com un retorn al passat.

Baixar al riu I donar-nos un bany

Baixar al riu i donar-nos un bany. Mentre hi baixem podem observar les terrasses fetes amb murs de pedra que acollien les antigues hortes. Tocant al riu podrem visitar l’antic molí de blat, amb un sistema hidràulic molt interessant i el molí que generava la rudimentària corrent elèctrica. Prop del riu hi ha espais plans amb ombra ideals per a un dia de pic-nic, lectura o meditació.

Caçar bolets

Podem trobar ceps, rovellons, rossinyols, pinetells, carreretes…

Excursions

Disposem de mapes per a rutes a peu i BTT.

Què podem fer des de Solanell

Des de Solanell podràs realitzar diverses activitats des de visitar Castellbó i la seva magnífica Col·legiata, visitar l’exposició de tractors, anar a Sant Joan de l’Erm, jugar al golf o fer itineraris per les valls d’Aguilar.

Visitar Castellbó i la seva magnífica Col·legiata

Dinar a Cal Lluis on gaudireu d’un esplèndid arròs de muntanya. Des de Castellbó neixen diverses rutes com la Ruta Camí Vell fins a Sant Joan de l’Erm, la Ruta del Pic de l’Orri, la Ruta de la Serra Seca.

Anar a Sant Joan de l’Erm

Anar a Sant Joan de l’Erm, estació d’esquí nòrdic, on hi ha una llarga llista de rutes a fer. La més recurrent és la que va a Sant Joan Vell. Una bona excursió per a tot el dia es anar-hi a peu des de Solanell pel coll de Solanell.

Visitar l’exposició de tractors

Visitar l’exposició de tractors d’època que hi ha al Polígon Industrial de Montferrer.

Jugar al golf

Colpejar unes pilotes al golf d’Aravell i dinar a l’esplèndid restaurant amb vistes al Cadí.

Fer itineraris

Itineraris per les valls d’Aguilar, Castellbó i Tost (Via Romànica).

Activitats al riu Segre

Hi ha nombroses empreses que aprofitant les aigües braves organitzen descensos pel riu Segre.

Ves al contingut